The Horror Garden

Gosie Vervloessem
Saturday, 19 June from 15h-17h
FREE WORKSHOP for kids between 7 and 11 years old

THE HORROR GARDEN — for kids that get bored in Biology class
When I look at a plant, I see its sap streaming, I feel the photosynthesis.
The secret life of plants makes me long. I want to be a plant, but at the same time it scares me to become something that is so different. I want to invite you for this mysterious journey, deep inside of the plant and deep inside of ourselves. How can we become plant-human monsters? Did you know that looong looong time ago we, plants and humans and animals, were all one big happy family?

FREE workshop for kids is organised at OUT OF SIGHT on Saturday, 19 June from 15h-17h.
It is for kids between 7 and 11 years old (There is place for 15 kids in total)

Please send us your email to press@out-of-sight.be and subscribe your kid for the workshop.
In the email, please include your name, your kid’s name and contact phone number.

OUT OF SIGHT
Dokter van de Perrelei 51
2140 Antwerp, BE
www.out-of-sight.be

NL>>

DE GRUWEL TUIN — voor kinderen die zich vervelen in de biologieles.
Als ik naar een boom kijk, zie ik het sap stromen in de stam, voel ik de fotosynthese in de blaadjes. Ik droom over het geheime leven van planten. Ik wil een plant zijn, maar ik ben ook een beetje bang om mij te verliezen en niet meer terug te kunnen komen naar mijn mens-vorm. Daarom wil ik jullie uitnodigen om samen een mysterieuze reis te maken, diep in de plant en diep in onszelf. Hoe kunnen we plant-mens-monsters worden ? Wist je dat wij, planten en mensen en dieren, heeeel heeeeel lang geleden allemaal één grote gezellige familie waren?

Zaterdag, 19 juni : 15h- 17h
GRATIS WORKSHOP VOOR KINDEREN tussen 7 en 11 jaar (max 15 kinderen)
Inschrijven: press@out-of-sight.be

OUT OF SIGHT
Dokter van de Perrelei 51
2140 Antwerp, BE
www.out-of-sight.be